Nedenstående artikel kan indeholde betalte links.

Bådovertræk

Bedste bådovertræk

Find bedste bådovertræk og bådpresenning ved hjælp af nedenstående guide ✓

Et båddækken beskytter din båd mod vind og vejr året rundt, og du slipper dermed for at bekymre dig om, at båden er snavset eller fyldt med vand eller sne. Bådovertræk går under mange navne som:

  • Bådcover
  • Båddækken
  • Bådpresenning
  • Vinterdækken til båd
  • Havnepresenning til båd
  • Vinterpresenning til båd

Mange navne men én og samme funktion; nemlig at beskytte din båd mod vind, vejr og snavs!

SeaCover: Billig bådpresenning i god kvalitet

SeaCover bådpresenning formsyet kan anvendes til stort set alle typer både, som motorbåde, sejlbåde, joller, erhvervsbåde, med eller uden ræling og cockpit. SeaCover er en formsyet bådpresenning, som beskytter din båd mod regn, snavs, sne og sol hele året rundt. Og den kan erhverves for blot 299 kr.

Bådovertræk i god kvalitet kan bruges år efter år!

Bådovertræk fra SeaCover er lavet i flot design og i høj kvalitet. Overtrækket er fremstillet af ekstra stærk PA-belagt polyester 300D, som sikrer maksimal vandafvisning. SeaCover bådpresenning har elastikkant hele vejen rundt, som sørger for perfekt pasform til stort set alle typer både.

Presenningen har desuden dobbelte søm for lang holdbarhed og er udstyret med aluminium D-ringe, som er ikke-ridsende, og som yder ekstra hulbeskyttelse. SeaCover båddækken rengøres nemt med en børste og lunkent vand – du må ikke bruge sæbe, da det ødelægger den vandafvisende overflade.

Mål på SeaCover båddækken

Båd coveret fra SeaCover fås i mange forskellige mål. Det er vigtigt, at du altid måler yderlængde og yderbredde på din båd. Som udgangspunkt er der gjort plads til mindre vindspejl o.l., men er du i tvivl, så køb et nummer større.

OBS: SeaCover bådovertræk er ikke beregnet til kørsel!

Boat Vent ll presenningventilator

Boat Vent ll presenningventilator er super smart og nærmest uundværlig til din bådpresenning. Boat Vent ll ventilerer automatisk din båd og forlænger dermed levetiden på såvel båd som presenning, da du reducerer omfanget af råd og svamp.

Et båddækken forlænger din båds levetid med flere år!

Boat Vent ll benyttes i kombination med et bådpresenning stativ, og du skal selv skære hul i presenningen, hvor ventilatoren skal sidde. Den høje placering af ventilatoren gør, at vinden automatisk presses ind i den. Vinden får den dermed til at dreje rundt, hvorved luften under presenningen konstant bliver udskiftet med frisk luft. Du kan i princippet benytte lige så mange ventilatorer, som du har løftestænger.

Forhandlere af bådovertræk

Bedømmelse

Hjemmeside

Boatlab.dk

Hellers.dk

Boat Cover Pole bådpresenning stativ

Boat Cover Pole bådpresenning stativ er nem at installere og meget funktionel. Presenningsstativet kan som nævnt benyttes sammen med Boat Vent ll presenningventilator, men den kan også benyttes sammen med almindelige sejlringe og trykknaphuller.

Har du den billigste bådforsikring? Læs mere her <<<

Bådpresenning stativet kommer i forskellige længder, som alle kan strækkes med op til 50-70 cm.

OBS: Husk at tilkøbe fod til Boat Cover Pole stativet til bådpresenningen.

Motordækken

motordækkenDet er naturligvis ikke kun vigtigt at beskytte selve båden, da motoren i lige så høj grad er udsat for vind og vejr. Ønsker du beskyttelse af din motor også, kan du købe et motordækken, som kan erhverves fra under 100 kr. og opefter.

Et motordækken pakker motoren fuldstændigt ind, hvilket tager ganske få minutter, men det forlænger altså motorens levetid dramatisk.

Læs eventuelt også vores guide om redningsveste eller vores guide om svømmeveste.

Hvorfor købe en bådpresenning?

Uden en bådpresenning er din båd yderst eksponeret for vejr og vind, hvilket slider på båden. Især efteråret og vinteren kan være hårde mod din båd, da frost, sne, regn og hagl er ekstra hårdt mod båden.

Hvilken type bådpresenning skal jeg vælge?

Sørg for at købe en bådpresenning i høj kvalitet, som er modstandsdygtig overfor både kraftig vind, sne og kulde. Sørg derudover for, at presenningen har en god pasform hele vejen rundt. Kig ind og se SeaCover bådpresenningen, som er i høj kvalitet med en perfekt pasform, og så koster den kun 299 kr.!

Ovenstående artikel kan indeholde reklamelinks

Rul til toppen