Bådovertræk

Bedste bådovertræk

Find bedste bådovertræk ved hjælp af nedenstående guide ✓

Et båddækken beskytter din båd mod vind og vejr året rundt, og du slipper dermed for at bekymre dig om, at båden er snavset eller fyldt med vand eller sne. Bådovertræk kendes også som båddækken, båd cover eller bådpresenning (vinterpresenning), men de har én og samme betydning og funktion; Beskyttelse af din båd!

SeaCover: Billigt bådovertræk i god kvalitet

SeaCover bådovertræk kan anvendes til stort set alle typer både, som motorbåde, sejlbåde, joller, erhvervsbåde, med eller uden ræling og cockpit. SeaCover er en formsyet bådpresenning beskytter din båd mod regn, støv, snavs, sne og sol hele året rundt, og så kan den erhverves fra få hundrede kroner, lige her.

Bådovertræk i god kvalitet kan bruges år efter år!

Bådovertræk fra SeaCover er lavet i flot design og i høj kvalitet. Overtrækket er fremstillet af ekstra stærk PA-belagt polyester 300D, som sikrer maksimal vandafvisning. SeaCover bådpresenning har elastikkant hele vejen rundt, som sørger for perfekt pasform til stort set alle typer både.

Bedste bådovertræk og tilbehør, se her

Presenningen har desuden dobbelte søm for lang holdbarhed og er udstyret med aluminium D-ringe, som er ikke-ridsende, og som yder ekstra hulbeskyttelse. SeaCover båddækken rengøres nemt med en børste og lunkent vand – du må ikke bruge sæbe, da det ødelægger den vandafvisende overflade.

Mål på SeaCover båddækken

Båd coveret fra SeaCover fås i mange forskellige mål. Det er vigtigt, at du altid måler yderlængde og yderbredde på din båd. Som udgangspunkt er der gjort plads til mindre vindspejl o.l., men er du i tvivl, så køb et nummer større.

OBS: SeaCover bådovertræk er ikke beregnet til kørsel!

Boat Vent ll presenningventilator

Boat Vent ll presenningventilator er super smart og nærmest uundværlig til din bådpresenning. Boat Vent ll ventilerer automatisk din båd og forlænger dermed levetiden på såvel båd som presenning, da du reducerer omfanget af råd og svamp.

Et båddækken forlænger din båds levetid med flere år!

Boat Vent ll benyttes i kombination med en presenningløfter, og du skal selv skære hul i presenningen, hvor ventilatoren skal sidde. Den høje placering af ventilatoren gør, at vinden automatisk presses ind i den. Vinden får den dermed til at dreje rundt, hvorved luften under presenningen konstant bliver udskiftet med frisk luft.

Du kan i princippet benytte lige så mange ventilatorer, som du har løftestænger – Køb Boat Vent ll billigt her.

Boat Cover Pole presenningløfter

Boat Cover Pole presenningløfter er nem at installere og meget funktionel. Løfteren kan som nævnt benyttes sammen med Boat Vent ll presenningventilator, men den kan også benyttes sammen med almindelige sejlringe og trykknaphuller.

Har du den billigste bådforsikring? Læs mere her <<<

Presenningløfteren kommer i forskellige længder, som alle kan strækkes med op til 50-70 cm.

OBS: Husk at tilkøbe fod til Boat Cover Pole løfteren. Køb Boat Cover Pole og fod, klik her.

Motordækken

motordækkenDet er naturligvis ikke kun vigtigt at beskytte selve båden, da motoren i lige så høj grad er udsat for vind og vejr. Ønsker du beskyttelse af din motor også, kan du købe et motordækken, som kan erhverves fra under 100 kr. og opefter, køb her.

Et motordækken pakker motoren fuldstændigt ind, hvilket tager ganske få minutter, men det forlænger altså motorens levetid dramatisk.

Læs eventuelt også vores guide om redningsveste eller vores guide om svømmeveste.