Havtur

Med Team Thyfisker.dk kan en havtur få en overraskende drejning! Tidlig morgen den 7. maj er Team Thyfisker.dk igen klar til en tur på havet! Det gode vejr skulle udnyttes, og det skulle vise sig at blive en særdeles god tur… Se videoen nederst på siden.

Vejret tillod, at der kunne skydes en rigtig god march hastighed, således fiskepladserne kunne nås temmelig hurtigt. Første plads var et af vores mange vrag, dette lå på ca. 30 m. vand, omkring 20 mil fra land. Fiskeriet her var udmærket, dog ikke prangende.

Så afsted det gik, videre til næste plads, nogle stenknolde som tidligere har vist sig at holde fine fisk. Her blev det lidt bedre, og der kom gode fisk på dækket. Herefter satte vi kursen endnu længere ud, det gode vejr skulle bare udnyttes! Således nåede vi omkring 45 mil til havs…

Her skete der virkelig noget! Vraget lå på lige godt 100 m. vand, og der var god fangst fra første pirketag. Til en start havde vi lidt ”problemer” med at komme ned til vraget, dette skyldtes en stor stime sej, der stod på vraget. Men intet er naturligvis så skidt, at det ikke er godt for noget :o) Det gav nemlig flere rigtig flotte sej, med den største på over 10 kg.!

Senere… Da det lykkedes at komme ned til vraget, var der igen super godt fiskeri! Ganske hurtigt kom der flere måler torsk, først 10 kg., så 12 kg. Og ellers derud af!

Efter lidt tid på vraget blev vi vidner til en af de større naturoplevelser! En flok spækhuggere kom tæt på, endog MEGET tæt på…. Der var spækhuggere helt oppe ved båden, vi kunne have klappet dem, hvis vi ville…

Spækhuggere er bestemt ikke ufarlige dyr, hvilket igen beviser, at sikkerheden skal være i orden! Vi sejler aldrig ud uden at have vores redningsveste på, og det er uanset, hvor langt vi ligger fra land!