Nedenstående artikel kan indeholde betalte links.

Om

om thyfisker.dkLangt de fleste mennesker nyder at være på havet. Der er ingen større følelse af frihed end at ligge på det store åbne hav og lytte til det blide bølgebrusen. Dog er der heller ikke meget andet, der er så farligt som at være på havet – hvis altså man ikke tager sine forholdsregler!

Alt for mange mennesker tager alt for let på sikkerheden til søs. Men faktum er, at du med stor sandsynlighed vil omkomme, hvis ikke du har styr på sikkerheden. En redningsvest er naturligvis det absolut vigtigste ombord på din båd eller dit skib. Chancerne for at overleve i vandet er 92% større, hvis du bærer redningsvest.

Nødblus/nødraketter er ligeledes et must, når vi snakker sikkerhed til søs. Er der høje bølger, og er det midt om natten, kan det være meget svært at få øje på dig. Et nødblus til meget billige penge vil nemt kunne klare denne opgave.

Meget mere om de forskellige sikkerhedsanordninger i vores gennemearbejdede guide her Redningsvest-nu.dk. Vi har lavet denne guide for at gøre opmærksom på alvoren ved ikke at have styr på det basale sikkerhedsudstyr.

Og nej, det koster ikke en formue, og dit liv er vel i øvrigt også mere være end nogle få hundrede kroner, ikke sandt? 🙂

 

 

Rul til toppen