Om

om thyfisker.dkVelkommen til hjemmesiden Redningsvest-nu.dk, hvor vi går i dybden med det, der kan redde dit liv, nemlig en redningsvest!

THY er UBETINGET og så absolut Danmarks mest varierede og uberørte fiskeområde!

Her findes et vanvittigt stort antal søer, moser og vandlød – samt den unikke kombination af både den barske vesterhavs kyst og den smukke Limfjords kyst.

Som besøgende lystfisker kan det være mildest talt uoverskueligt, selv at finde hoved og hale i de bedste fiskepladser. Og da der ofte gælder helt særlige små regionale tricks, for at opnå succes, kan grænsen mellem overrumplende succes og dundrende fiasko være hårfin.

Se den landskendte video, hvor vi møder spækhuggere, se her.

Guidet fiskeri i Thy’s ferske vande

Thy har et så stort areal, og så ufattelig mange skjulte og ”hemmelige” kringelkroge, at fiskeri på egen hånd i sandhed er en vanskelig affære! Hvis man ønsker det optimale resultat af sine anstrengelser, bør man benytte muligheden for professionel guidet fiskeri…

Med 5 store søer, 3 Å-systemer, samt et utal af mindre søer og moser.

Kan man i Thy opleve en helt enestående mangfoldighed indenfor ferskvandsfiskeri. Om i er familie og ønsker en hyggelig tur, med madkurv i smukke omgivelser, hvor alle i familien fanger fisk.

Du er hardcore predator-fisker som mest af alt ønsker, at fange en endnu større og vildere rovfisk. Eller du er en gennemsnits lystfisker, der gerne vil have mest muligt ud af dit op hold i Thy.

Så ligger alle muligheder åbne…!

Fiskeglæde kan ikke præcist defineres, men vi hjælper dig/jer med at finde den helt rigtige fiskeoplevelse, i Danmarks mest alsidige og uberørte lystfisker område.