Nedenstående artikel kan indeholde betalte links.

Redningsvest hund

En redningsvest til hund (og til kat) har samme vigtige funktion som en redningsvest til mennesker. Hunderedningsvesten holder hunden oven vande og gør samtidig hunden nemmere at se, hvis den falder i vandet.

Er din hund eller din kat også din bedste ven, så er der ikke så meget at tænke over. En hunde redningsvest koster cirka 200 kr., hvilket er en meget lille pris at betale for at få din bedste ven sikkert hjem igen.

Den ekstra sikkerhed, som en hunde redningsvest giver, gør ligeledes, at du kan koncentrere dig om andre ting end altid at være opmærksom på din hund.

Redningsvest eller svømmevest til hund

Om du kalder det en redningsvest eller en svømmevest til hund er underordnet. Når det gælder svømmevest hundhunde, er der faktisk ikke forskel på de to typer veste. Vi kan derfor i bund og grund slå navnene sammen til “svømme/redningsvest”.

Alternativt kunne vi kalde det for en “flydevest til hunde” eller en “hundevest”. For ikke at gøre det for forvirrende, holder vi os nu til hunde svømmevest og hunde redningsvest!

Både svømmevesten og redningsvesten giver hunden opdrift, så den kan klare sig til, den bliver hevet op af vandet igen. Derudover gør, svømmevesten eller redningsvesten, det meget nemmere at få øje på hunden, hvis den falder overbord.

Langt de fleste typer af veste er lavet i skrappe farver som rød, orange eller gul. Du kan godt få svømmeveste til hunde i grøn og blå, men det kan vi ikke anbefale. Er sigtbarheden dårlig, eller er der høje bølger ude på havet, skiller farverne rød, orange eller gul sig meget mere ud.

Redningsveste til små (XS) og store hunde (XXL)

Når du bestiller en hunde redningsvest, er det vigtigt, at du vælger den rette størrelse. Der findes redningsveste til små hunde (XS) og til store hunde (XXL) i nedenstående 4 størrelser:

  • Small 0-8 kg.
  • Medium 8-15 kg.
  • Large 15-40 kg.
  • X-large +40 kg.

Det er vigtigt, at du køber en hundevest, der passer til vægten på din hund. Så vejer din lille gravhund eksempelvis 7 kilo, så skal du naturligvis købe en redningsvest til lille hund = Small 0-8 kg.

Køb på tilbud

Der findes mange forhandlere af redningsveste til hunde og katte. Du kan f.eks. købe dem hos Biltema, Maxi Zoo, Petworld og T-Hansen, men det nemmeste er nu engang at købe dem online.

Er du på udkig efter en billigt hunde redningsvest på tilbud, er det meget hurtigere og nemmere at finde den på nettet. Det tager kun ganske få minutter at sammenligne priserne på nettet, og dermed finde en svømmevest på tilbud.

Vil du have en billig men sikker hunde redningsvest i bedste kvalitet, kan vi anbefale SeaPro til blot 179 kr., klik her. Udover SeaPro laver Baltic, Lalizas, Hurtta og Trixie også gode flydeveste og redningsveste til hunde. 

OBS: Selv en billig flydevest til hund kan redde dens liv!

Hvad koster en redningsvest til hunde?

En redningsvest til hund koster cirka 200 kr., og selv i den prisklasse er vestene super effektive. Læs alt om hunderedningsveste og se hvordan de fungerer i denne guide.

Ovenstående artikel kan indeholde reklamelinks

Rul til toppen